Algemene voorwaarden

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Piece of Make, handelend vanaf Kooikerlaan 15, 2631 SX Nootdorp, onder KVK nr. 58829466 en BTW nr. 179395294B01

Prijzen en informatie op de website

Alle op de website gehanteerde prijzen zijn inclusief BTW, en exclusief verzendkosten, tenzij anders is vermeld of overeengekomen. De totale prijs die wordt vermeld op het elektronische bestelformulier is inclusief de verzendkosten. Piece of Make behoudt zich het recht voor de prijzen op elk moment te wijzigen.

Veranderingen in prijzen zijn niet meer van invloed op het verschuldigde bedrag bij een reeds afgesloten koop- en verkoopovereenkomst die is bevestigd door Piece of Make door middel van een e-mail. Hoewel alle informatie met betrekking tot prijzen, specificaties, etc. met de grootste zorg op de website is geplaatst, kan Piece of Make de nauwkeurigheid ervan niet garanderen. Piece of Make is niet verplicht bestellingen te leveren die zijn geplaatst op basis van onjuiste informatie op de website.

Piece of Make is niet aansprakelijk voor en heeft geen controle over de inhoud van links op de website die toegang geven tot sites en informatiebronnen die worden geëxploiteerd en onderhouden door derden.

Levering

Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen, wordt deze met de grootste zorg in behandeling genomen. Wij zenden het pakje naar het door u gekozen afleveradres. Levering vindt zo spoedig mogelijk plaats, uiterlijk binnen 1 week na ontvangst en betaling van uw bestelling. Deze levertijd geeft bij overschrijding ervan geen recht op ontbinding van de aankoop, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Bijdrage verzendkosten Nederland en België

De verzending wordt verzorgd door TNT POST. De verzendkosten van € 3,95 worden bij het totaalbedrag van uw bestelling opgeteld. Als u niet thuis bent, biedt TNT POST het pakket automatisch de volgende dag opnieuw aan. Tevens wordt een bericht achtergelaten. De verzendkosten voor België bedragen € 7,95. Kan het pakketje door de brievenbus, dan rekenen wij € 2,95 aan verzendkosten voor Nederland en € 4,95 voor klanten in België.

Betaalwijze

Bent u klaar met uw bestelling, dan kunt u uw gegevens invoeren en een keuze maken uit de volgende betaalmogelijkheden: IDEAL, Paypal of betaling via creditcard of overschrijving.

Door gebruik te maken van een bepaald(e) creditcard(nummer) bevestigt u dat de gebruikte creditcard de uwe is. Het verschuldigde bedrag wordt afgeschreven van uw rekening wanneer uw bestelling is geaccepteerd door Piece of Make. Alle creditcardhouders zijn onderhevig aan validatiechecks en toestemming van de verstrekker van de kaart. Als de verstrekker van uw betalingskaart weigert om betaling aan Piece of Make goed te keuren zullen we de levering uitstellen en contact met u opnemen. In dat geval is Piece of Make niet aansprakelijk voor vertraging of niet-levering. Creditcardinformatie wordt verwerkt door middel van een SSL(secured socket layer)-verbinding. Piece of Make is niet aansprakelijk voor misbruik van deze gegevens door derden.

Koopovereenkomst

Nadat u een bestelling via internet aan ons hebt doorgegeven, heeft er een koopovereenkomst plaatsgevonden. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen zonder opgave van redenen niet uit te voeren, dan wel voorwaarden daaraan te verbinden, zoals het vragen van een vooruitbetaling. 

Retouren

Indien een zending niet binnen 14 dagen bij u afgeleverd wordt, zal Piece of Make bij de vervoerder een onderzoek in laten stellen naar de status van de verzending van de order. Pas nadat bij Piece of Make de uitkomst van dit onderzoek bekend is, zal Piece of Make eventueel overgaan tot terugbetaling van de waarde van de order. Indien de schuld van het niet aankomen van uw order bij Piece of Make of bij de vervoerder ligt zal Piece of Make de waarde van uw order vergoeden.

Controleer het product direct na ontvangst alvorens u de evt. verpakking en/of labels weggooit en besluit dan binnen 7 werkdagen of u het product accepteert of niet.

Na het weggooien van de verpakking en/of labels en het in gebruik nemen kunt u zich er niet meer op beroepen dat het product niet aan de overeenkomst beantwoordt. Het artikel kan niet worden teruggenomen, hersteld, noch geheel of ten dele worden vergoed.

Alle goederen die zijn gekocht bij Piece of Make kunnen worden geruild of teruggestuurd nadat een retournummer is aangevraagd bij Piece of Make. Dit dient binnen 14 werkdagen na ontvangst van de levering te worden gedaan via info@pieceofmake.com. Na ontvangst van een retourlink dienen de goederen binnen 14 dagen te worden teruggestuurd. De verzendkosten van het  retour sturen van de zending zijn voor rekening van de klant (de verzendkosten van het retour zenden van een pakket dat niet door de brievenbus kan, bedragen € 4,95. U betaalt dit bedrag nadat u van Piece of Make een retourenlink hebt ontvangen die u na betaling kunt uitprinten en op het pakket kunt plakken. U hoeft dan bij het postpunt geen verzendkosten meer te betalen).

Een retournummer kunt u aanvragen via info@pieceofmake.com. Geef in uw mailtje duidelijk aan of u het product wilt ruilen voor een ander product, uw geld terug wilt of een tegoedbon wilt ontvangen. Geef vervolgens aan wat de reden van de retour is en geef ook uw evt. bestelnummer en adresgegevens door. Door een retournummer aan te vragen, wordt onmiddellijk de koop- en verkoopovereenkomst tussen Piece of Make en de klant beëindigd en verplicht de klant zich de goederen binnen 14 dagen terug te sturen naar Piece of Make. Retourzendingen moeten door de koper worden gemarkeerd door het retourformulier bij te voegen. Ongemarkeerde goederen mogen door Piece of Make zonder terugbetaling worden teruggestuurd naar de koper.

Pakketten die worden geretourneerd kunnen worden afgeleverd bij het postkantoor. 

Het retouradres van Piece of Make is:
Piece of Make
Afdeling Retouren
Kooikerlaan 15
2631 SX Nootdorp
Nederland/The Netherlands

We raden aan het pakket te verzekeren; u bent verantwoordelijk voor schade aan of vermissing van de producten totdat ze ons magazijn hebben bereikt. Piece of Make kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor het zoek of beschadigd raken van pakketten of artikelen bij de retourzending. De kosten van een retourzending zijn volledig voor rekening van de koper. Piece of Make vergoedt de retourkosten niet.

Alle correct geretourneerde producten – waarvoor een terugbetaling is gevraagd – worden als terugbetaling bijgeschreven op het creditcardaccount, bankaccount of PayPal-account van de oorspronkelijke koper. Om een terugbetaling te krijgen, moet het product in nieuwe, ongebruikte staat zijn, met alle oorspronkelijke verpakkingsetiketten en evt. labels nog aangehecht. Nieuw en ongebruikt betekent dat het artikel en de verpakking schoon zijn en geen tekenen van gebruik vertonen.  Als u een artikel van Piece of Make als geschenk hebt ontvangen, mag u dit binnen 14 dagen na ontvangst omruilen voor een ander artikel voor dezelfde prijs of een hoger bedrag, mits u het prijsverschil en de bijkomende verzendkosten betaalt.

Indien u een bestelling bij Piece of Make wilt ruilen, wordt het nieuwe product niet meteen voor u gereserveerd. Dit gebeurt pas op het moment dat wij het geretourneerde product of de geretourneerde producten in goede staat hebben ontvangen. U ontvangt dan van Piece of Make een e-mail waarin de ontvangst in goede staat van het product/de producten is bevestigd. Op dat moment wordt het product waarvoor u het originele product wilt ruilen gereserveerd. Het zou dus kunnen voorkomen dat uw gewenste product op dat moment niet op voorraad is.

Maximaal 5 werkdagen nadat Piece of Make het geretourneerde product heeft ontvangen wordt het geld overgemaakt naar uw creditcard- of bankrekening of uw Paypal-account. Banken, creditcardmaatschappijen en PayPal hanteren hun eigen termijnen voor het overboeken van bedragen. Daardoor kan het zijn dat het langer duurt voordat het bedrag daadwerkelijk op uw rekening wordt bijgeschreven. Piece of Make kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.

Piece of Make is niet verantwoordelijk voor uw retourzending. Uw bent als afzender verantwoordelijk voor de daadwerkelijke aflevering van uw zending op het juiste retouradres van Piece of Make. Het pakket dient daartoe op de juiste wijze bij het postkantoor te worden aangeboden. Indien niet kan worden bewezen dat een zoekgeraakte retourzending behoorlijk is afgeleverd bij het postkantoor, is Piece of Make niet verplicht tot vergoeding van het product.

Persoonsgegevens

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw gegevens is Piece of Make. De gegevens die u ons doorgeeft, worden door ons opgeslagen in een bestand en gebruikt voor interne en geautomatiseerde verwerking in het kader van verantwoord klantenbeheer en van onze bedrijfsvoering, zoals de verwerking van bestellingen en klantenbeheer, alsook voor het toesturen van eigen commerciële aanbiedingen. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Uiteraard beschikt u over het recht van toegang tot en verbetering van uw gegevens.

Mailing

Wenst u geen mailings meer van ons te ontvangen, dan kan kunt u dat ons eenvoudig per mail laten weten (info@pieceofmake.com) of u afmelden via de knop ‘afmelden’ onderaan de e-mailing. 

Algemeen

Door uw bestelling te plaatsen, geeft u te kennen akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Piece of Make heeft het recht haar algemene (inhoudende leverings- en/of betalings-) voorwaarden te wijzigen. Tevens behouden wij het recht voor om, indien de banken overgaan tot - of een wijziging aanbrengen in - de berekening van de kosten van het betalingsverkeer, deze door te berekenen.

Winacties: spelregels en actievoorwaarden

Winacties worden uitgeschreven door Piece of Make onder de handelsnaam Gaby Dam Concept Copy & Design te Nootdorp. Op alle winacties van Piece of Make zijn de volgende actievoorwaarden van toepassing:

  1. Deelname aan acties is gratis en vindt plaats wanneer je een email hebt gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
  2. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
  3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
  4. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
  5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
  6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Jongere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
  7. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
  8. Winnaars worden binnen 1 week na het sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen of via een persoonlijk bericht op social media.
  9. Piece of Make kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.